انحراف استاندارد S، جذر واریانس ادغام شده، همچنین ممکن است برای آزمایش صحت مشاهدات انجام شده در آینده بر روی یک ابزار مشابه استفاده شود.

ممکن است معیاری فرموله شود که تفاوت بین هر دو مشاهدات نباید از انحراف استاندارد .S یا مضرب آن بیشتر شود.

به عنوان مثال، با فرض توزیع نرمال برای همه مشاهدات با S به عنوان انحراف معیار آن، هیچ تفاوتی بین هر دو مشاهده نباید بیشتر از دو برابر مقدار 1.96 برابر مقدار S (سطح اطمینان 95٪) باشد. این نیمه دامنه تغییرات در مشاهدات ˙1:96 S است.

ایده واریانس تلفیقی برای کالیبراسیون معمول وزن ها در فعالیت استانداردهای جرمی آزمایشگاه ملی فیزیکی، دهلی نو، هند، در سال های گذشته مورد استفاده قرار گرفته است.

در یک تعادل دقیق برای یک محدوده خاص، تغییر در مشاهدات تقریباً مستقل از وزن می باشد. انحراف استاندارد S از واریانس تلفیقی تعادل برای وزنه های مشخص بدست می آیند و به عنوان حد مجاز برای دو مقدار جرمی که برای وزن هم‌نام توسط دو ناظر و تحت شرایط محیطی مشابه به‌دست می‌آیند، استفاده می‌شود. اگر اختلاف بین دو مقدار کمتر از 2s باشد، میانگین دو مقدار گرفته شده و به عنوان مقدار جرم قطعه وزن با S به عنوان یکی از مؤلفه‌های عدم قطعیت استاندارد ارزیابی شده با روش نوع A گزارش می‌شود. در غیر این صورت مقدار جرم وزن مجدداً تعیین می شود. این یک معیار سختگیرانه تر از آنچه در پاراگراف بالا پیشنهاد شده است (سطح اطمینان 66٪ است).

منبع آزمایش صحت مشاهدات : عدم قطعیت اندازه گیری

Post Author: ghaemi mohammad

این سایت جهت ارائه اطلاعات بروز و تخصصی در حوزه سیستم های مدیریت کیفیت و اشتراک گزاردن تجربیات اینجانب در حوزه ارزیابی انطباق و ترویج و ارتقای این علم تشکیل شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *